Våre nye leiligheter byr på et moderne og behagelig opphold med lett tilgang til den gyldne strand i Side. Avstand til gamlebyen i Side ‘Antik Side’ er 2 km, Antalya flyplass 70 km og nærmeste strand 700 m.
Du kan svømme i det store bassenget, slappe av i sola på balkongen eller rett og slett ligge i hagen og sole deg. Hvis svømming gjoer deg sulten eller tørst er vår poolbar og restaurant klare til å gi deg alt fra småsnacks til middag, fantastiske cocktails, iskald øl eller andre kalde leskedrikker. Vår a la Carte restaurant står klar til å gi deg åpen buffet morgen og kveld, original engelsk frokost og snacks, pizza, hovedretter fra det Tyrkiske såvel som det internasjonale kjøkken. Vaart undeholdningsprogram vil by på kjempegode minner å ha resten av livet.
 
Har du ekstra energi vil vårt treningsstudio hjelpe deg med å få gjort noe med den. Og etter det, hvorfor ikke prøve vårt ‘Hamam’, tyrkiske bad som inneholder badstue og en del forskjellige spa-behandlinger som gjør at du vil føle deg som ny. İnnendørs basseng er også å finne for deg om det skulle komme kalde dager.
Vårt hotell passer spesielt for barn, da eget barnebasseng og lekeplass fines på hotellet, og for de alle minste finnes gratis flytevester.
Våre smakfulle leiligheter tilbyr deg en veldig behagelig ferie. Vi har hybelleiligheter, leiligheter med ett soverom og leiligheter med to soverom. Alle leiligheter har bassengutsikt fra balkongen, kjøkkenutstyr som kokeplater, kasseroller, brødrister mm. Satelitt-tv, telefon, safe og Aircondition.
Dessuten finner du en kiosk for shopping, internettkafe, fotoservice, biljardbord, bordtennis, bordfotball, airhockey, dart, sandvolleyballbane, 24 timers legetjeneste og mere til med Sun City’s gode service.
Bu sitede istatistiki amaçlar için çerezler kullanılmaktadır. Bu web sitesini kullanmaya devam ederek bunların kullanımını kabul edersiniz.